Anterieure samenwerkingsovereenkomst (herijking 2017) alsmede addendum inzake project Nuenen-West te Nuenen c.a.

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat er een overeenkomst alsmede addendum met daarin opgenomen anterieure afspraken is gesloten tussen de gemeente Nuenen c.a. enerzijds en BPD Ontwikkeling B.V. anderzijds.

De overeenkomst alsmede addendum is een herijking van de eerder gesloten ‘Samenwerkings-overeenkomst Planontwikkeling Nuenen-West’ en ‘de Allonge’ welke met het aangaan van onderhavige overeenkomst alsmede addendum stapsgewijs beëindigd zullen worden. De overeenkomst alsmede addendum heeft betrekking op de wens van partijen in onderlinge samenwerking te komen tot de ontwikkeling en realisering van woningbouw in het plangebied Nuenen-West.

Ter inzage

Ter voldoening aan artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) ligt vanaf 25 maart 2021 een zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure afspraken uit de overeenkomst alsmede het addendum gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2, in Nuenen. Binnen genoemde termijn kan tijdens openingstijden kennis worden genomen van de zakelijke beschrijving van de anterieure afspraken in de overeenkomst alsmede het addendum bij de receptie van het gemeentehuis. Voor vragen kan u contact opnemen met de heer B. Kockelkorn van de afdeling Samenleving (telefoonnummer 040 – 2631 657).

Tegen de gesloten overeenkomst alsmede het addendum kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Nuenen, 24 maart 2021

Burgemeester en wethouders gemeente Nuenen ca

Naar boven