Kennisgeving besluit op de aanvraag omgevingsvergunning, Typograaf 19 te Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat met ingang van donderdag 25 maart 2021 tot en met woensdag 5 mei 2021 ter inzage liggen:

Het besluit omgevingsvergunning voor het bouwen en oprichten (milieu) van een bedrijfspand met kantoor en uitweg op het perceel Typograaf 19 te Duiven (zaaknummer 19SZ2223). Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  •  

    Het (ver)bouwen van een Bouwwerk

  •  

    Handelen in strijd met regels RO

  •  

    Inrit/Uitweg

  •  

    Milieu (vergunning)

Inzien

De aanvraag en de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 maart 2021 tot en met woensdag 5 mei 2021 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Voor inzage van de stukken kunt u een afspraak maken met het Loket Omgevingsvergunning via omgevingsvergunning@1stroom.nl of via telefoonnummer 088 695 3000.

Beroepsclausule (uitgebreide procedure)

Van vrijdag 26 maart 2021 tot en met donderdag 6 mei 2021 kan beroep worden ingesteld bij de rechtbank Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Beroep kan worden ingesteld door:

  •  

    belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  •  

    de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

  •  

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De beschikking treedt in werking terstond na de bekendmaking op 24 maart 2021. Het indienen van een beroepschrift beëindigt de werking van het besluit niet. Hebben u of anderen er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

De omgevingsvergunning is onherroepelijk als de beroepstermijn van 6 weken is verstreken en binnen deze termijn geen beroep is gemaakt.

Naar boven