Vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied, Wildert 55’, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Wildert 55’ gewijzigd hebben vastgesteld. Dit wijzigingsplan is opgesteld om medewerking te kunnen verlenen aan de omzetting van een agrarische bestemming in een woonbestemming. Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan is een ondergeschikte omissie in de regels van het wijzigingsplan gecorrigeerd.

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Wildert 55’ (NL.IMRO.0777.0159WPWILDERT55-3001), inclusief de daaraan ten grondslag liggende onderzoeken en overige bijlagen, liggen gedurende de periode 25 maart 2021 t/m 6 mei 2021 voor iedereen ter inzage in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur. Deze gegevens zijn ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.etten-leur.nl onder Inwoner > Plannen, bouwen en verbouwen > Bestemmingsplannen > Wildert 55 en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode 26 maart 2021 t/m 6 mei 2021 kan tegen het besluit tot gewijzigde vaststelling van het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Wildert’ beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders te wenden om een zienswijze in te dienen. De belanghebbende die zich niet kan verenigen met de wijziging kan eveneens van deze beroepsmogelijkheid gebruik maken.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Etten-Leur, 24 maart 2021.

 

Naar boven