Gemeenteblad van Zeewolde

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
ZeewoldeGemeenteblad 2021, 8482Beschikkingen | afhandelingGemeente Zeewolde, voornemen tot uitschrijving

Van inwoners van Zeewolde die vertrekken met onbekende bestemming, proberen we hun nieuwe adres te achterhalen. Lukt dat niet dan schorten we via de aanduiding ‘onbekend’ het bijhouden van hun persoonsgegevens op. Ze zijn dan geen inwoner van Nederland meer.

 

Kennisgeving voornemen tot uitschrijving

Uit adresonderzoek blijkt dat onderstaande personen niet meer woonachtig zijn op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven. Het adresonderzoek leverde tot nu toe geen resultaat op. Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeente Zeewolde het voornemen heeft onderstaande personen, op de datum genoemd bij de betreffende persoon, uit te schrijven.

 

Datum

Naam, voorletters

Geboortedatum

04-01-2021

Walus, A.A.

28-11-1989

07-01-2021

Essen, M. van

24-04-1980

 

Op basis hiervan hebben deze personen de gelegenheid om, gedurende drie weken vanaf de datum van deze publicatie, informatie te geven over hun feitelijke verblijfplaats. Ontvangt de gemeente Zeewolde geen nadere adresinformatie, dan beëindigt ze hierna het bijhouden van de persoonslijst. Het formele besluit tot uitschrijving publiceren we ook op deze wijze. Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande personen verblijven, neem dan binnen drie weken contact op met gemeente Zeewolde via publiekscentrum@zeewolde.nl .

 

Zeewolde, 12 januari 2021