Ontwerp Omgevingsvisie Asten

Het afgelopen jaar heeft de gemeente Asten samen met inwoners, belangenorganisaties en ketenpartners gewerkt aan de Omgevingsvisie Asten. Dit is onder de nieuwe omgevingswet (met ingang van 1-1-2022) het centrale instrument dat de hoofdlijnen van het gemeentelijk beleid over de fysieke leefomgeving beschrijft.

Inspraak

Het ontwerp van de Omgevingsvisie Asten ligt met ingang van 12 maart 2021 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de ontwerp-omgevingsvisie inzien op de website www.omgevingsvisieasten.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging wordt inspraak verleend aan alle inwoners van de gemeente Asten en andere belanghebbenden. U kunt uw inspraakreactie richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 290, 5720 AG Asten of gemeente@asten.nl.

Meer weten?

Op maandag 22 maart a.s. vindt van 19.30u tot 20.30u op SIRIS-tv een live uitzending plaats over de Omgevingsvisie Asten. Tijdens deze uitzending geeft de gemeente een toelichting op de Omgevingsvisie Asten en het proces tot nu toe en heeft u als kijker de gelegenheid om hierover vragen te stellen.

 

Naar boven