Besluit omgevingsvergunning OV 20152 Kluisweg 15 in Gastel verleend

Het college van burgemeester en wethouders heeft een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen voor een veehouderij, gelegen aan Kluisweg 15 te Gastel. De aanvraag betreft de bouw van een zeugenstal en een uitbreiding met schapen en wordt mede aangemerkt als een melding ingevolge het Activiteitenbesluit milieubeheer.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning verlenen.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij de gemeente Cranendonck. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer V. Jacobs van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0 385.

Heeft u direct belang bij dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit schriftelijk een bezwaarschift hiertegen indienen. Uw gemotiveerde bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2090, 6020 AB Budel.

In het bezwaarschrift moet u het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voorwaarde om een dergelijke voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake is van een spoedeisend belang.

 

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2020-13396 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

 

Naar boven