Gemeenteblad van Woudenberg

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
WoudenbergGemeenteblad 2021, 7323Beschikkingen | aanvraagGemeente Woudenberg - ingediende melding Activiteitenbesluit milieubeheer - De Steeg 4, Woudenberg

Bekendmaking melding van een activiteit aan De Steeg 4 in Woudenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudenberg hebben op 9 november 2020 een melding in het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer ontvangen.

De melding heeft betrekking op de activiteiten die op de locatie, De Steeg 4 in Woudenberg, plaatsvinden in het kader van Activiteitenbesluit (actualiseren milieudossier) en heeft zaakkenmerk Z-MLD-2020-4401.

Deze mededeling is ter informatie. Er geldt geen formele procedure om stukken in te zien, om in te spreken, of om een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen en om een voorlopige voorziening te vragen.

Genoemde instelling valt onder de algemene regels van het Activiteitenbesluit.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.