Ontwerpbestemmingsplan Jacob van Lenneplaan 39

Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat met ingang van vrijdag 5 maart 2021 tot en met donderdag 15 april 2021 het ontwerpbestemmingsplan “Jacob van Lenneplaan 39” voor een ieder ter inzage ligt en dat zij een anterieure overeenkomst zijn aangegaan.

 

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan “Jacob van Lenneplaan 39” is opgesteld om de bouw van twee vrijstaande woningen mogelijk te maken. Het plangebied is gelegen oostelijk van de Jacob van Lenneplaan in Baarn, op het kadastrale perceel BAA01 K 1164. De bestaande woning op het perceel zal worden gesloopt. Het perceel wordt gesplitst en op beide nieuwe percelen wordt een nieuwe woning gerealiseerd.

 

Ter Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Jacob van Lenneplaan 39” is digitaal in te zien via de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (idn) is NL.IMRO.0308.BP0089-ON01. Het ontwerpbestemmingsplan en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst zijn ook in te zien in de centrale hal van het gemeentehuis van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13:00 uur tot 16:00 uur (op vrijdagen alleen 's ochtends). Hebt u vragen? Dan kunt u een afspraak maken bij de balie Frontoffice, telefoon 035 – 54816 11.

Let op, tijdens de corona-crisis kan het zijn dat het gemeentehuis elke doordeweekse dag alleen van 08:00 tot 12:00 uur is geopend. Wij verzoeken u zo mogelijk de stukken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en anders bij voorkeur telefonisch een afspraak te maken voordat u naar het gemeentehuis komt.

 

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging van vrijdag 5 maart tot en met donderdag 15 april 2021, kan een ieder zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan. Dit kan schriftelijk bij Burgemeester en Wethouders van Baarn, postbus 1003, 3740 BA Baarn, of mondeling door contact op te nemen met de heer T. Boersma tel: 035-5481 795.

 

De verdere procedure

Nadat de termijn voor zienswijzen is verstreken wordt bekeken of naar aanleiding van ingediende zienswijzen het plan aangepast dient te worden. De gemeenteraad neemt een besluit over de beantwoording van de zienswijzen en over het vaststellen van het bestemmingsplan. Nadat het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen voor beroep treedt het plan en besluit in werking. Indien geen beroep wordt ingesteld is daarmee de procedure afgerond.

Naar boven