Gemeente Hoorn- week 9- publicatie ontwerpbesluit intrekken omgevingsvergunning milieu, Westerblokker 29 in Blokker op verzoek van de inrichtinghouder

Burgemeester en wethouders van Hoorn maken bekend dat zij van plan zijn de volgende omgevingsvergunning in te trekken op verzoek van de inrichtinghouder (artikel 2.33, tweede lid, onder b van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht):

- de omgevingsvergunning onderdeel milieu van 30 september 2010 voor het tankstation met verkoop LPG aan de Westerblokker 29 in Blokker (revisie).

De LPG installatie zal worden verwijderd.

Na het intrekken van de omgevingsvergunning onderdeel milieu valt het tankstation onder het Activiteitenbesluit milieubeheer.

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en overige bijbehorende stukken liggen van 5 maart 2021 tot en met 15 april 2021 ter inzage bij de gemeente Hoorn, Nieuwe Steen 1 in Hoorn (op afspraak). In verband met de Corona-crisis kan degene die de betreffende stukken in wil zien, per e-mail een verzoek indienen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, e-mailadres postbus@odnhn.nl onder vermelding van het zaaknummer OD.334194, waarna de stukken digitaal toegezonden zullen worden.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de OD NHN, Postbus 2095, 1620 EB in Hoorn. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpbesluit intrekken omgevingsvergunning milieu, Westerblokker 29 in Blokker, zaaknummer OD.334194. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Regulering van de OD NHN via telefoonnummer 088-1021 300 (graag uiterlijk een week vóór afloop van de termijn). Van de mondelinge zienswijze(n) wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Meer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-1021 300.

Naar boven