Bekendmaking voornemen weigering onttrekking aan openbaar verkeer deel Nieuweweg-noord Veenendaal

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij voornemens is om het verzoek om onttrekking aan het openbaar verkeer van een deel van de Nieuweweg-noord af te wijzen.

De aanvraag heeft betrekking op een deel van het perceel Nieuweweg-noord 245 Veenendaal (kadastraal nummer G 1606).

 

Om alle belangen die bij dit besluit een rol kunnen spelen goed te kunnen afwegen, wordt op grond van artikel 11 van de Wegenwet de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van de Algemene wet bestuursrecht (afdeling 3.4) gevolgd. Dit houdt in dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt waarover belanghebbenden hun zienswijze kenbaar kunnen maken.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende

zes weken ter inzage bij het omgevingsloket van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 Veenendaal.

 

Zienswijzen

Gedurende de hiervoor vermelde termijn kunnen belanghebbenden op de volgende wijze een zienswijze op het ontwerpbesluit kenbaar maken bij de burgemeester en wethouders van Veenendaal:

 

Schriftelijk t.a.v. het college van burgemeester en wethouders van Veenendaal, Postbus 1100 3900 BC Veenendaal.

 

Mondeling: voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw A. Holstra , telefoonnummer (0318) 538 538.

 

Wij wijzen er nog op dat slechts (administratief) beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Naar boven