Gemeente Heusden – Omgevingsvergunning - Onsenoortsestraat 49 en 51, 5253AA, Nieuwkuijk, bouw twee woningen

 

Besluit

 

Het college van Heusden heeft op 5 januari 2021 een omgevingsvergunning verleend voor de activiteit:

 

  • Bouwen;

 

Voor het oprichten van twee woningen aan de Onsenoortsestraat 49 en 51, 5253AA in Nieuwkuijk. De percelen zijn bekend als gemeente Vlijmen, sectie H nummers 6231 en 6232. Het kenmerk van deze vergunning is 618204.

Inzage

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van 7 januari 2021 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van de omgevingsvergunning is raadpleegbaar via www.heusden.nl.

 

Beroep

Met ingang van de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd kan daartegen beroep worden aangetekend door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of die niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (met name ook tegen welk onderdeel van het besluit het beroep zich richt). Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant.

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken.

 

Voorlopige voorziening

Gedurende de termijn dat uw bezwaarschrift in behandeling is, kan al gebruik worden gemaakt van het besluit. Om dit te voorkomen, kunt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank een voorlopige voorziening aanvragen. Dit houdt in dat u verzoekt het besluit tijdelijk te schorsen. Dit kan tegelijk met of na het indienen van het bezwaarschrift.

Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Rechtbank Oost-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Digitaal aanvragen kan ook via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Voor een verzoek om een voorlopige voorziening betaalt u griffiekosten.

Meer informatie

Graag bij uw schriftelijke reactie het zaaknummer 618204 vermelden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Theo de Kleijn van het cluster Omgevingsvergunningen van de gemeente Heusden, telefoon: (073) 513 1789.

Naar boven