Gemeente Zeist - ontwerp drank en horecavergunning - Amersfoortseweg 59 in Huis ter Heide

De burgemeester legt de ontwerp drank- en horecavergunning, bestemd voor Stichting tot Steun van de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht, digitaal ter inzage. Deze ontwerpvergunning is bedoeld voor het uitoefenen van een paracommercieel horecabedrijf door Stichting tot Steun van de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht op het adres Amersfoortseweg 59, 3712 BB te Huis ter Heide.

Stichting tot Steun van de Protestantse Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht is een paracommerciële rechtspersoon, die ondergeschikte horeca-activiteiten uitoefent. De hoofdactiviteit van deze stichting is geen commerciële horeca. De stichting is een vormingscentra, waarbij de bijbelse boodschap als richtsnoer dient voor het vormingswerk. Dit betekent dat de alcoholverstrekking binnen de doelstelling van de stichting plaats moet vinden.

Inzage van de stukken

De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken zijn van 3 maart 2021 tot en met 13 april 2021 digitaal te raadplegen via www.zeist.nl.

Zienswijze

Gedurende deze termijn bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen. De zienswijzen moeten ingediend worden bij de burgemeester en worden verzonden aan de gemeente Zeist, postbus 513, 3700 AM te Zeist. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling door belanghebbenden worden ingebracht. De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag waarop de ontwerpvergunning ter inzage is gelegd. De schriftelijke zienswijze moet voor het einde van deze termijn op de post zijn gedaan en binnen een week door ons zijn ontvangen.

U wordt erop geattendeerd dat slechts beroep tegen de uiteindelijke drank- en horecavergunning kan worden ingediend, indien ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpvergunning en men belanghebbende is.

Meer informatie

Heeft u aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met het Ondernemersplein van de gemeente Zeist, via telefoonnummer 14 030. U kunt ook een mail sturen aan ondernemersplein@zeist.nl.

Naar boven