Gemeente Nijkerk – Voorlopige agenda vergadering raadscommissie I donderdag 11 maart 2021

Online, aanvang 19.30 uur (!)

1. Opening en vaststellen agenda

2. Openstaande moties en toezeggingen

3. Vaststellen bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan De Hofstee, Doornsteeg (2021-014)

Kaderstellend / Spreektijd 1e en 2e termijn samen is maximaal 5 minuten per fractie

4. Financiële kaderstelling bouwplan Kerkplein, Nijkerk (2021-010)

Kaderstellend / Spreektijd 1e en 2e termijn samen is maximaal 10 minuten per fractie

5. Schetsontwerp en krediet voor verbouw en inrichting Van ’t Hoffstraat 24 te Nijkerk tot gemeentehuis (2021-009)

Kaderstellend / Spreektijd 1e en 2e termijn samen is maximaal 10 minuten per fractie

6. Regionale samenwerking

Hier kunnen vertegenwoordigers van Nijkerk (leden van het college en leden van de raad) in regionale samenwerkingsverbanden terugkoppelen aan de commissie

7. Mededelingen van raad en college

Raads- en commissieleden en collegeleden kunnen tot 10.00 uur op de dag voorafgaand aan de raadscommissie melden dat zij een mededeling willen doen.

8. Sluiting

________________________________________

Agenda’s en vergaderstukken

De agenda en de vergaderstukken van de raadscommissievergaderingen zijn te vinden op de website van de gemeente (www.nijkerk.eu). De raadscommissie stelt aan het begin van de vergadering de agenda vast. De onderwerpen op de voorlopige agenda zijn daarom altijd onder voorbehoud.

Videobellen en live meekijken

De vergadering vindt plaats via videobellen. De deelnemers aan de vergadering loggen hierop in. Als inwoner kunt u de vergadering via de reguliere uitzending via internet volgen. U vindt de uitzending via de website van de gemeente (www.nijkerk.eu/gemeenteraad).

Inspreken

Wilt u inspreken bij een van de onderwerpen die op de agenda van de raadscommissies staat? Dat kan. U kunt zich aanmelden bij de raadsgriffie, griffie@nijkerk.eu of via telefoonnummer 14 033. We vragen u om vooraf uw reactie die u aan de raadscommissie wilt meegeven te mailen. Uw reactie ontvangen we graag uiterlijk één werkdag voor de vergadering om 10.00 uur. Deze reactie wordt openbaar gedeeld bij de stukken voor de vergadering op de website.

In een raadscommissie is er ook altijd gelegenheid voor de commissieleden om vragen te stellen aan de inspreker. Ook dat blijft mogelijk. Als inspreker kunt u meedoen aan de vergadering via videobellen. Als u hiervan gebruik wilt maken, dan ontvangt u daarvoor de inloggegevens en een handleiding. Lukt het hiermee niet, dan wordt bekeken wat wel mogelijk is.

Naar boven