Wabo, reguliere procedure, aanvraag ontvangen, Autodemontagebedrijf Hein, Wagenweg 4, Amstelveen, OBM voor het demonteren van wrakken van tweewielige motorvoertuigen

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens burgemeester en wethouders van de gemeente Amstelveen bekend dat zij een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft ontvangen.

Het betreft een aanvraag om een omgevingsvergunning beperkte milieutoets (OBM) voor het demonteren van wrakken van tweewielige motorvoertuigen.

Ontvangstdatum aanvraag: 3 februari 2021

Aanvrager: Autodemontagebedrijf Hein

Locatie: Wagenweg 4, Amstelveen

Zaaknummer: 10104625

Deze bekendmaking is niet meer dan een mededeling. U kunt de aanvraag en bijbehorende stukken nog niet inzien. Ook kunt u nog geen zienswijze of bezwaar indienen. Dit kan pas als wij een besluit nemen op de aanvraag. Dit besluit maken wij dan ook bekend. Dan zullen wij ook de bij het besluit behorende stukken publiceren.

Heeft u een vraag over deze procedure, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op loket.odnzkg.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Naar boven