Actualisatie beleid monumentale en waardevolle bomen gemeente Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken bekend dat de gemeenteraad op 3 december 2020 de nota ‘Actualisatie beleid monumentale en waardevolle bomen gemeente Haarlemmermeer’ (nummer 2020.0002903) heeft vastgesteld.

Inzage

Het beleid ligt gedurende zes weken vanaf de publicatiedatum voor een ieder ter inzage. In verband met corona vragen wij u de nota ‘Actualisatie beleid monumentale en waardevolle bomen gemeente Haarlemmermeer’ zoveel mogelijk digitaal in te zien. De nota staat op de website van www.officielebekendmakingen.nl. Mocht dit voor u niet mogelijk zijn, dan kunnen wij u op verzoek digitaal een exemplaar toesturen. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0900 1852. Heeft u geen toegang tot internet? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken om de nota ‘Actualisatie beleid monumentale en waardevolle bomen gemeente Haarlemmermeer’ op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur in te zien in het Informatiecentrum van het raadhuis, Raadhuisplein 1 in Hoofddorp. Belt u hiervoor met 0900 1852.

Inwerkingtreding

De nota ‘Actualisatie beleid monumentale en waardevolle bomen gemeente Haarlemmermeer’ treedt in werking met ingang van de dag na de datum van publicatie van deze bekendmaking.

 

Naar boven