Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van drie zomereiken, twee ruwe berken, twee linden en een meidoorn - kadastraal bekend gemeente Zuidhorn, sectie F, nummer 6104, op de Borghlocatie in Zuidhorn

De gemeente Westerkwartier heeft op 18 februari 2021 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z202100488 voor het kappen van drie zomereiken, twee ruwe berken, twee linden en een meidoorn op locatie kadastraal bekend gemeente Zuidhorn, sectie F, nummer 6104, op de Borghlocatie in Zuidhorn. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • een houtopstand te vellen of te doen vellen

Procedure

Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan gemeente Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op de dag na 18 februari 2021 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via info@westerkwartier.nl of telefoonnummer 14 0594.

Naar boven