Gemeente Medemblik, Fietsen verwijderd- toegepaste bestuursdwang, week 7

Fiets OnderdijkOp 27 januari 2021 is uit de fietsenstalling naast de bushalte in onderdijk ter van de supermarkt Attent een fiets verwijderd.

Fiets OpperdoesOp fiets 27 januari 2021 is een aan de bushalte pal vastgemaakte fiets ter hoogte van de Almersdorperweg te Opperdoes verwijderd.

Fiets WognumOp 6 februari 2021 is een tegen de berghokken aan een geplaatste fiets aan de Grietje Slagterlaan in Wognum verwijderd.

 

Waarom zijn deze voertuigen verwijderd?

De fietsen hebben in strijd met artikel 5:12 van de Algemene plaatselijke verordening Medemblik enige tijd op de weg gestaan. Op grond van artikel 5:12 APV is het voertuig derhalve verwijderd.

 

Waar zijn de fietsen opgeslagen?

- Fiets Onderdijk: Buitendienst Wevershoof

- Fiets Opperdoes: Buitendienst Medemblik

- Fiets Wognum: Buitendienst Wognum

Vernietiging/verkoop van de voer- en vaartuigen

 

Als de rechthebbenden het voertuig op onderstaande data niet op hebben opgehaald dan wordt het voertuig verkocht of vernietigd. Het college mag dit doen op basis van artikel 5:30 Algemene wet bestuursrecht.

- Fiets Onderdijk: 28 april 2021

- Fiets Opperdoes: 28 april 2021

- Fiets Wognum: 8 mei 2021

 

Foto’s bekijken?

U kunt foto’s bekijken van de verschillende verwijderde voertuigen en voorwerpen op onze website: http://www.medemblik.nl/nieuwswww.medemblik.nl/nieuws/verwijderde-voertuigen-en-voorwerpen

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Taakveld Handhaving & Veiligheid via het telefoonnummer (0229) 85 60 00.

Bezwaar

Tegen het besluit om de voer- en vaartuigen te verwijderen kan bezwaar worden gemaakt. Binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden kan een belanghebbende een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift stuurt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum. Ook is het mogelijk bezwaar te maken via een formulier dat op de website van de gemeente is geplaatst www.medemblik.nl/bezwaar. Voor de ondertekening moet u een digitale handtekening (Digid) hebben.

 

Naar boven