Vastgesteld bestemmingsplan ‘Monnickendam – Noordeinde 80-86’ te Monnickendam, gemeente Waterland

Burgemeester en wethouders van Molenlanden maken ter voldoening aan artikel 3.8 derde lid van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Waterland het bestemmingsplan ‘Monnickendam – Noordeinde 80-86’ te Monnickendam op 16 december 2021 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de planologische regeling voor het realiseren van 10 wooneenheden ter plaatse van het voormalige garagebedrijf op het perceel Noordeinde 80-86 te Monnickendam kadastraal bekend als sectie A met nummers 1891, 1893 en 3095.

Stukken inzien

Het vastgesteld bestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 31 december 2021 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien:

• op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID-nummer is: NL.IMRO.0852.BPKMnoordeinde8086-va01

• In het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam, afdeling Publiekszaken tijdens de openingstijden.

Instellen beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt over het ontwerpbestemmingsplan; of

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze kenbaar heeft gemaakt; of

  • tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan

beroep instellen tegen het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking, daartoe dient tevens een verzoek om een voorlopige voorziening te worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het adres van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het ondertekende beroepschrift moet voor afloop van de inzagetermijn worden ingediend, en dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep. Digitaal indienen? Dan kan met een DigiD inlogcode, uitsluitend voor burgers. Zie hiervoor de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl, digitaal loket Afdeling bestuursrechtspraak.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist

Naar boven