Zakelijke beschrijving anterieure grondexploitatieovereenkomst

De gemeente Beuningen heeft op 25-11-2020 een anterieure overeenkomst over grondexploitatie, zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening, gesloten voor het kadastraal perceel bekend als gemeente Ewijk, sectie E, nummer 1602.

Inhoud anterieure grondexploitatieovereenkomst

Een anterieure grondexploitatieovereenkomst betreft een overeenkomst over grondexploitatie die de gemeente met een of meerdere grondeigenaren c.q. initiatiefnemer/exploitant in een exploitatiegebied sluit, alvorens een planologische maatregel is vastgesteld.

De zakelijke beschrijving van de inhoud van de grondexploitatieovereenkomst ligt op grond van artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening vanaf 07-01-2021 gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van het gemeentehuis op afspraak.

Zakelijke beschrijving

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beuningen heeft op 25-11-2020 een overeenkomst gesloten voor het realiseren van een vrijstaande woning op het kadastraal perceel bekend als gemeente Ewijk, sectie E, nummer 1602. De grondexploitant is voornemens om een burgerwoning te realiseren.

Beuningen, 7 januari 2021

Naar boven