Ontvangen melding activiteitenbesluit: bedrijf Slump Oil BV, Emmalaan 33-35, op het achterterrein voor de washal bij het BP tankstation Haren, Groningen – Tijdelijke grondwaterverlaging voor het verwijderen van de ondergrondse tankinstallatie. Het overtollig grondwater met debiet van max. 5 m³/uur lozen via de gemeentelijke riolering (dossiernummer: 202178297)

Activiteiten: Afdeling 2.10 Financiële zekerheid; Afdeling 2.4 Bodem; Afdeling 2.5 Afvalbeheer; Afdeling 2.6 Energiebesparing; 3.2.6 In werking hebben van een koelinstallatie; 3.3.1 Afleveren van vloeibare brandstof of gecomprimeerd aardgas aan motorvoertuigen voor het wegverkeer of afleveren van vloeibare brandstof aan spoorvoertuigen; 3.4.2. Opslaan in ondergrondse opslagtanks van vloeibare brandstof, afgewerkte olie, bepaalde organische oplosmiddelen of vloeibare bodembedreigende stoffen die geen gev. stoffen of CMR-stoffen zijn; 4.6.1 Lozen van afvalwater (algemeen) LPG tankstations

Burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen maken bekend dat zij van het bovenstaande bedrijf een melding hebben ontvangen op grond van het Besluit Algemene Regels voor Inrichtingen Milieubeheer. Voor dit bedrijf gelden diverse milieuregels uit het Activiteitenbesluit.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen, Harm Buiterplein 1, geopend op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur uitsluitend op afspraak.

Een afspraak kunt u maken via https://afspraken.groningen.nl/date-en-time of telefoonnummer 14 050.

Houdt u onze berichtgeving en de website in de gaten voor eventuele veranderingen: https://gemeente.groningen.nl/bezoekadressen-en-openingstijden

Groningen, 23 december 2021

Burgemeester en wethouders

Naar boven