Ontwerpbesluit op aanvraag voor het brandveilig gebruik maken van het gebouw op het perceel Prinses Margrietstraat 6 in Lemelerveld

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen heeft op 20 december 2021 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z/21/643538 voor het brandveilig gebruik maken van het gebouw op het perceel Prinses Margrietstraat 6 in Lemelerveld. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteit(en):

  • Brandveilig gebruik (vergunning)

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen op afspraak ter inzage op het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken en start op 22 december 2021.

 

Procedure

Tijdens deze periode van ter inzagelegging kunt u en andere belanghebbenden schriftelijk zienswijzen indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de eenheid Publieksdienstverlening van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA DALFSEN. Ook kunt u mondeling uw zienswijze indienen.

 

Informatie

Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met de eenheid Publieksdienstverlening, via het algemene emailadres: gemeente@dalfsen.nl. Het maken van een afspraak via https://afspraken.dalfsen.nl is vooralsnog niet mogelijk.

Naar boven