Ontwerpbeschikking intrekken uitgebreide procedure omgevingsvergunning Waardjesweg 73 te Heusden

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn de vergunning met kenmerk H2659, d.d. 4 januari 2010 in te trekken.

 

Waardjesweg 73 te Heusden

Het betreft een varkenshouderij waarvan de omgevingsvergunning(en) voor het onderdeel milieu en natuur in zijn geheel wordt ingetrokken.

 

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende bescheiden ligt met ingang van 17-02-2021 gedurende 6 weken in het gemeentehuis bij het KCC ter inzage. Wilt u stukken komen inzien? Neem dan contact op met het KCC voor het maken van een afspraak. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met L. Haak van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, telefoon (088) 369 0369.

 

Een ieder kan tot en met 31-03-2021 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na begindatum ter inzage legging bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant te worden ingediend.

 

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2021-750 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Naar boven