Inspraak concept Participatiebeleid Twenterand

Participatiebeleid Twenterand

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand heeft op 14 december 2021 het Participatiebeleid Twenterand in concept vastgesteld. Het beleid is opgesteld om de Twenterandse visie op participatie voor iedereen kenbaar te maken.

Waar kunt u het Participatiebeleid Twenterand inzien?

Het conceptbeleidsplan ligt vanaf woensdag 22 december 2021 tot en met woensdag 19 januari 2022 ter inzage. Ook kunt u het participatiebeleid in deze periode digitaal raadplegen via www.twenterand.nl/digitaal-inzien. Vanwege de coronamaatregelen kan het conceptbeleidsplan ook op verzoek digitaal aan u worden toegezonden. Hiervoor kunt u contact opnemen met Diede ter Braak via telefoonnummer (0546) 840 840 of per e-mail d.terbraak@twenterand.nl. Ook voor vragen kunt u contact met hem opnemen.

Hoe kunt u reageren?

Uw schriftelijke reacties op het conceptbeleid kunt u indienen tot en met 19 januari 2022. De reactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand. (Adres: Manitobaplein 1, 7671 GS, Vriezenveen)

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na afloop van de inspraaktermijn vindt een beoordeling van de reacties plaats. Dan wordt bekeken of de reacties aanleiding geven het conceptbeleidsplan op onderdelen aan te passen. Alle belanghebbenden die hebben gereageerd krijgen schriftelijk een reactie, met uitleg op welke punten het beleid eventueel wordt aangepast.

Naar boven