Voorbereidingsbesluit Willeskop 85B

Burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening jo. art. 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, dat de gemeenteraad heeft besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de locatie Willeskop 85B in Montfoort, zoals aangegeven op de bij dit raadsbesluit behorende kaart.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 22 december 2021.

Vanaf inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit is het verboden is om het gebruik van gronden en bouwwerken te wijzigen, nieuwe bouwwerken op te richten en bestaande bouwwerken uit te breiden, te vernieuwen of te veranderen binnen het gebied waarvoor dit voorbereidingsbesluit geldt. Het bevoegd gezag kan bij een omgevingsvergunning afwijken van dit verbod, mits:

  • 1.

    de voorgenomen wijziging van het gebruik niet strijdig is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan en/of

  • 2.

    de werken of werkzaamheden de grond in het gebied niet minder geschikt maken voor het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende kaart liggen met ingang van de dag van inwerkingtreding voor een periode van zes weken (vanaf 22 december 2021 t/m 1 februari 2022) voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Kasteelplein 5 te Montfoort. Het voorbereidingsbesluit is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, waar het voorbereidingsbesluit te vinden is onder het planidentificatienummer NL.IMRO.0335.Willeskop85B-VG01.

Tegen dit besluit kan geen bezwaar en/of beroep worden ingesteld.

Naar boven