Ontwerp wijzigingsplan Miniwinkel Dorpsstraat 30 vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan “Miniwinkel Dorpsstraat 30” bekend onder en geometrisch vastgelegd als NL.IMRO.0096.20210965-ON01

op 2 november 2021 ongewijzigd is vastgesteld. Overeenkomstig artikel 3.8.1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft het ontwerp wijzigingsplan gedurende een termijn van zes weken ter visie gelegen. Binnen die periode is één mondelinge zienswijze tegen het plan ingediend, deze zienswijze gaf geen aanleiding tot aanpassing van het ontwerp wijzigingsplan.

Met dit wijzigingsplan wordt de mogelijkheid om op de locatie van Dorpsstraat 30 een miniwinkel te beginnen planologisch mogelijk gemaakt, en verkrijgt het adres Dorpsstraat 30 de aanduiding 'detailhandel' waarmee de miniwinkel kan worden geëxploiteerd.

Tegen de vaststelling van het plan kan beroep worden aangetekend binnen een termijn van zes weken vanaf

20 december 2021 tot 31 januari 2022 bij de Afdeling Bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag waarop de beroepstermijn afloopt.

U kunt het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis, enkel op afspraak. Het wijzigingsplan is digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Vlieland onder Zelf regelen/ Publicaties en bekendmakingen/ Ruimtelijke plannen/ Wijzigingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0096.20210965-VA01

 

Vlieland 13 december

Burgemeester en wethouders van de gemeente ,

Namens deze:

A. Idema

Naar boven