Vaststellen bestemmingsplan Bosweg, Montfort

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 11 november 2021 het bestemmingsplan ‘Bosweg, Montfort’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Inzage en raadplegen

Het raadsbesluit en bestemmingsplan liggen met de bijbehorende stukken vanaf 17 december 2021 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPMFT2020BOSWG-VG01.

 

Het plan

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de herstructurering van woningbouwmogelijkheden op de Bosweg in Montfort in combinatie met de herinrichting van openbare ruimte.

 

Beroep instellen

Volgend uit artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende 6 weken vanaf 27 april 2021 beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurie van Melick van het team Ruimtelijke en Economische ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

 

Naar boven