Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, herziening 't Heike 11 en Postelsedijk ong.”

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, herziening 't Heike 11 en Postelsedijk ong.” met ingang van 20 december 2021 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht tevens bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 83 van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde van de hoogst toegelaten geluidsbelasting vast te stellen voor het bestemmingsplan “Buitengebied, herziening 't Heike 11 en Postelsedijk ong.”

 

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in:

het saneren van de varkenshouderij met akkerbouwtak op 't Heike 11, het omzetten van het bestaande bouwperceel naar een bedrijfsbestemming en de realisatie van 3 ruimte voor ruimte woningen.

De ontwerpontheffing hogere grenswaarde voor het bestemmingsplan " Buitengebied, herziening 't Heike 11 en Postelsedijk ong.” tezamen met het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, herziening 't Heike 11 en Postelsedijk ong.” ter inzage te leggen;

 

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde liggen ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 17:00 uur, op dinsdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen op:

de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

de gemeentelijke website: www.reuseldemierden.nl/bestemmingsplannen.

 

Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1667.BPBheik0082-ON01.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren brengen. Dit kan op de volgende manieren:

schriftelijk (geen e-mail): de gemeenteraad van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel;

mondeling: na afspraak met Mathijs Snoeren, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 06-1093 9403 of via e-mailadres m.snoeren@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.

 

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Mathijs Snoeren. U bereikt hem op maandagen en woensdagen via telefoonnummer 06-1093 9403 of via e-mail m.snoeren@reuseldemierden.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reusel, 17 december 2021

het college van burgemeester en wethouders,

mr. R.P.B.M. Brekelmans mw. A.J.M.H. van de Ven

secretaris burgemeester

Naar boven