Ontwerp wijzigingsplan ‘Boomdijk 12 Klaaswaal’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Boomdijk 12 Klaaswaal’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het wijzigingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Boomdijk 12 Klaaswaal’ voorziet in de omzetting van de agrarische bedrijfswoning in een burgerwoning, waarbij hat bijbehorende landschapsplan wordt gerealiseerd. Voor de beoogde ontwikkeling is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen in het geldende bestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2013’. Onder voorwaarden is het college van burgemeester en wethouders bevoegd om het perceel te wijzigen in een woonbestemming. Om de ontwikkeling mogelijk te maken wordt de wijzigingsplanprocedure (artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening) doorlopen.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met alle bijlagen liggen met ingang van 16 december 2021 tot en met 26 januari 2022 ter inzage. U kunt de stukken bekijken via de volgende website:

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien, kunt u een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Uw zienswijze op de ontwerp wijzigingsplan kunt u richten aan:

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp wijzigingsplan ‘Boomdijk 12 Klaaswaal’.

Vragen?

Voor vragen kunt u terecht bij Éowyn van Miltenburg via telefoonnummer 088 – 647 37 77of via e-mail eowyn.vanmiltenburg@gemeentehw.nl.

Naar boven