Voorontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Kroon IJsselstein’

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat bovengenoemd voorontwerpbestemmingsplan met ingang van donderdag 23 dec 2021 tot en met 3 febr. 2022 voor iedereen ter inzage ligt.

 

Inhoud

Ingeklemd tussen de rijksweg A2, de N210 (Weg der Verenigde Naties) en de Hollandse IJssel, ligt een strook grond dat nu voornamelijk voor agrarische doeleinden in gebruik is. De gemeente IJsselstein is voornemens dit gebied te ontwikkelen tot ‘Bedrijvenpark De Kroon’. Een geoutilleerd bedrijvenpark dat voldoet aan de wensen van deze tijd. Het terrein sluit aan op het bestaande bedrijventerrein ‘Over Oudland’ dat ten westen van de N210 ligt.

 

Doel voorontwerp bestemmingsplan

Het bieden van een actuele juridisch planologisch kader voor de voorgenomen realiseren van een bedrijvenpark met bijbehorende bedrijfsbebouwing, verkeerruime, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen en water.

 

Inzien voorontwerp bestemmingsplan

Het voorontwerpbestemmingsplan is als volgt raadpleegbaar:

  • 1.

    Digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is vindbaar op basis van het adres en via de zoekfunctie op basis van het IDN-nummer: Het IDN-nummer van het plan is NL.IMRO.0353.DeKroon-Vo01

  • 2.

    Een papieren versie ligt bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis van IJsselstein, Overtoom 1 (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur).

     

Inspraakreacties

Met ingang van donderdag 23 december 2021 ligt het voorontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met 3 februari 2022) ter inzage via bovengenoemde kanalen. Tijdens deze termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar reactie op het voorontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties (niet per e-mail) kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein, Postbus 26 3400 AA IJsselstein onder vermelding van ‘Inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Kroon IJsselstein’, t.a.v. dhr.Y.Smeets. Wij verzoeken u uw (digitale) contactgegevens in deze inspraakreactie te vermelden. Voor mondelinge inspraakreacties kunt u contact op nemen met dhr. Y. Smeets (en bij afwezigheid dhr. J. Cornelissen) via telefoonnummer 14 030.

 

Vervolg

Na afloop van de termijn zullen de inspraakreacties worden samengevat en gezamenlijk beantwoord in een nota. Deze zal, na bestuurlijke instemming toegezonden worden aan de indieners van een reactie. Vervolgens zal na bestuurlijke besluitvorming het ontwerpbestemmingsplan inclusief de inspraaknota ter inzage worden gelegd. Hierbij heeft u wederom de mogelijkheid te reageren op het plan via het indienen van een zienswijze.

 

Vul hier de tekst in]

IJsselstein, 15 december 2021

College van burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein

Naar boven