Vaststelling bestemmingsplan “Buitengebied; Van den Elsenstraat ong.”

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad op 11 november 2021 heeft vastgesteld het bestemmingsplan “Buitengebied; Van den Elsenstraat ong.” (NL.IMRO.0848.BP824BUITENGEBIED -VA01).

Het bestemmingsplan “Buitengebied; Van den Elsenstraat ong.” heeft betrekking op de realisatie van één woning aan de Van den Elsenstraat ongenummerd in Son en Breugel.

Ter inzage

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 9 december 2021 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de balies in het gemeentehuis.

Het bestemmingsplan “Buitengebied; Van den Elsenstraat ong.” is ook te raadplegen via www.sonenbreugel.nl / bestemmingsplan bekijken of direct op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep instellen

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het beroepsschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat dat verzoek is beslist.

 

Naar boven