Definitieve alcoholvergunning paracommerciële rechtspersoon, Garderegimentsweg 23 te Schalkhaar (277486-2021)

De burgemeester van Deventer heeft op grond van artikel 3 van de Alcoholwet en op grond van artikel 2:28 van de Algemene plaatselijke verordening een besluit genomen op de aanvraag van Sportvereniging Schalkhaar voor het uitoefenen van het paracommercieel horecabedrijf en het exploiteren van een openbare inrichting plaatsvindend aan de Garderegimentsweg 23 te Schalkhaar.

Inzage en het maken van beroep is mogelijk binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit. Het besluit is verzonden op 30 november 2021.

Inzage is mogelijk tijdens kantooruren bij Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Voor openingstijden raadpleeg 'bezoeklocaties' op www.deventer.nl/contact.

Belanghebbenden, die tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijzen hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze naar voren te brengen, kunnen beroep indienen bij de rechtbank Overijssel, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Dit kan ook digitaal ingediend worden bij de rechtbank met het beroepschriftformulier. U heeft hier een DigiD voor nodig. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na publicatie van het besluit. Het beroep schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector. De drank- en horecavergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven