Kennisgeving verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) ten behoeve van de bouw van 6 huurappartementen op het perceel Den Ilp 180 B, Den Ilp.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Landsmeer maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat omgevingsvergunning is verleend ten behoeve van de bouw van 6 huurappartementen op het perceel Den Ilp 180 B te Landsmeer.

Het besluit tot vergunningverlening heeft betrekking op de volgende onderdelen:

 

  • 1.

    Bouwen;

  • 2.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

 

Ingekomen zienswijzen

Met ingang van 8 april 2021 heeft het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tegen het ontwerpbesluit zijn zienswijzen ingediend. De ingediende zienswijzen hebben niet geleid tot wijziging van het ontwerpbesluit.

 

Procedure

Het definitieve besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 9 december 2021 voor zes weken digitaal ter inzage in het gemeentehuis van Landsmeer, Raadhuisstraat 1, 1121 XC Landsmeer.

Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website www.landsmeer.nl 

Gedurende de voornoemde periode kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht een gemotiveerd beroepschrift indienen tegen de verlening van de omgevingsvergunning.

Gelijke bevoegdheid komt tot aan een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijzen te dienen. In onderstaande alinea meer informatie over het voornoemde.

 

Beroep

Ingevolgde de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

U kunt het beroep en het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Wanneer u de verleende omgevingsvergunning wilt inzien kunt u hiervoor contact opnemen met de gemeente via tel. 020-4877111.

 

Naar boven