Weigering incidentele ontheffing winkelsluitingstijden, Flora, Johannes van Vlotenlaan, Karel de Groteplein en Andriessenplein te Deventer (342888-2021)

De burgemeester van Deventer heeft op grond van artikel 5 van de Verordening Winkeltijden Deventer een negatief besluit genomen op de aanvraag van Albert Heyn voor een incidentele ontheffing winkelsluitingstijd op 24 december 2021 tot 22.00 uur, plaatsvindend op de winkelcentra gelegen aan de Flora, de Johannes van Vlotenlaan, het Karel de Groteplein en het Andriessenplein in Deventer.

.

Inzage en het maken van bezwaar is mogelijk binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit. Het besluit is verzonden op 3 december 2021.

.

Inzage is mogelijk tijdens kantooruren bij Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van Publiekscontacten. Raadpleeg hiervoor www.deventer.nl/contact.

.

Tegen een besluit kan een belanghebbende op grond van de Algemene wet bestuursrecht een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan de burgemeester, ter attentie van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend, de naam en het adres van de indiener bevatten, zijn voorzien van een dagtekening en een omschrijving van het besluit waartegen bezwaren bestaan.

.

Het is ook mogelijk om online een bezwaarschrift in te dienen. Dit kan via www.deventer.nl/loketten/digitaal-loket/bezwaarschrift-indienen.

 

Naar boven