Ontwerpbestemmingsplan ‘Cattenbroekerdijk 44’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Cattenbroekerdijk 44 vanaf 15 december a.s. ter inzage ligt.

Inhoud

Het perceel Cattenbroekerdijk 44 in Linschoten heeft nu nog een agrarische bestemming. Volgens het ontwerpbestemmingsplan wordt de bestemming veranderd in ‘Wonen’ en ‘Tuin’. De bestaande agrarische bedrijfswoning wordt een zelfstandige woning en wordt vergroot. Er mogen op het perceel ook (met gebruikmaking van bestaande bebouwing) enkele nevenfuncties worden ontplooid, namelijk:

  • 1.

    een theetuin;

  • 2.

    een kleine vergaderlocatie (maximaal 30 m2);

  • 3.

    verhuur van kano’s, roeiboten en fietsen;

  • 4.

    eventueel een aan-huis-gebonden beroep.

Inzage

Met ingang van 15 december 2021 tot en met 25 januari 2022 ligt het ontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Kasteelplein 5 te Montfoort (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur). Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0335.BPCattenbroedijk44-ON01).

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan iedereen een zienswijze indienen ten aanzien van dit plan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG in Montfoort, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Cattenbroekerdijk 44’.

De zienswijze moet in ieder geval voorzien zijn van naam en adresgegevens, een inhoudelijke motivering en uw handtekening.

Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer F. Plate van de gemeente Montfoort via 0348 - 476 400 of via RO@Montfoort.nl.

Naar boven