Vastgesteld bestemmingsplan Biesterveldsweg 5, 1e herziening

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 9 december 2021 tot en met 20 januari 2022 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het op 17 november 2021 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “Biesterveldsweg 5, 1e herziening”

 

Inhoud

Aan de Biesterveldsweg 5 te Schalkhaar is een bedrijf gevestigd in het transport en de (gekoelde) opslag van vleesproducten. Verder is op het perceel een voormalige slachterij aanwezig, alsmede twee bedrijfswoningen. Slechts een van de bedrijfswoningen is in gebruik.

 

De eigenaar wenst de bedrijfsbebouwing uit te breiden. Het geldende bestemmingsplan laat de uitbreiding niet toe. Aan het plan kan medewerking verleend worden met toepassing van de Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving.

 

Voorliggend bestemmingsplan “Biesterveldsweg 5, 1e herziening” maakt de uitbreiding van bedrijfsbebouwing mogelijk onder voorwaarde van investering in de ruimtelijke kwaliteit, zoals omschreven in het bestemmingsplan.

 

Inzien

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P397-VG01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op

https://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/manifest/nl.imro.0150.p397-vg01/

 

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘Bestemmingsplannen die in procedure zijn’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus kan het zijn dat het gemeentehuis alleen op afspraak of gedurende een deel van de dag geopend is. Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570.

 

Reageren

Het bestemmingsplan ‘Biesterveldsweg 5, 1e herziening’ ligt van donderdag 9 december 2021 tot en met donderdag 20 januari 2022 ter inzage.

 

Vanaf vrijdag 10 december 2021 tot en met donderdag 20 januari 2022 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

 

- een belanghebbende;

- een niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt;

- een niet-belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar te maken

- een niet-belanghebbende die beroep instelt tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen in het bestemmingsplan.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

 

Naar boven