Kennisgeving 2e fase besluit omgevingsvergunning Goorsebergweg 9b te Deurne

De gemeente heeft op 1 december 2021 een besluit genomen op de aanvraag 2e fase omgevingsvergunning voor het bouwen van een loods op de locatie Goorsebergweg 9b te Deurne. De zaak is geregistreerd onder nummer HZ-2021-0862. Een ontwerpbesluit heeft ter inzage gelegen. Hiertegen zijngeen zienswijzen ingediend. De vergunning is toegekend. Het besluit gaat over de activiteit(en):

  • Bouw

  • Handelen in strijd met regels RO

Inzage

Het besluit en de relevante bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken geven een beeld van het besluit. Als u alle stukken wilt inzien, kunt u contact opnemen via het hieronder genoemde e-mailadres of telefoonnummer.

Procedure

Indien u belanghebbende bent kunt u beroep aantekenen tegen het besluit. U dient daartoe een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Oost-Brabant, afdeling Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. De termijn voor het indienen van een beroepschrift start op 4 december 2021 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via info@deurne.nl of telefoonnummer (0493) 387711.

Naar boven