Bekendmaking ontwerp bestemmingsplan “Verbrede reikwijdte Schiermonnikoog - Dorp”

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van het bestemmingsplan “Verbrede reikwijdte Schiermonnikoog - Dorp” (NL.IMRO.0088.BPSchierDorp-ON01) ter inzage.

Het ontwerp bestemmingsplan betreft een actualisering van de vigerende planologische regeling, en vormt daarmee de planologisch-juridische basis voor het beheer en ontwikkeling van het dorp Schiermonnikoog.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van 6 december 2021 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis te Schiermonnikoog (Nieuwestreek 5) of is in te zien via de website (vul hiervoor “ruimtelijke plannen” in bij de zoekbalk).

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, Postbus 20, 9166 ZP Schiermonnikoog. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer A. Baarda tel. 0519-535050.

 

Naar boven