Ontwerpbesluit op omgevingsvergunning, Knardijk, Harderwijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 25 november 2021 een ontwerpbesluit te hebben genomen op de aanvraag met zaaknummer 2021-000878 voor het aanleggen van een open warmtenet Waterfront op locatie Knardijk, Harderwijk (HDW00 A4642). Strekking besluit: verleend. Het ontwerpbesluit betreft de volgende activiteiten:

  • handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening

Inzage

Indien u een besluit wilt inzien dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier Domein Ruimte. U vindt dit formulier opwww.harderwijk.nl/contact. Voor aanvragen die gaan over de activiteit kappen en/of inrit kunt u terecht bij het Stadsbedrijf - Realisatie en beheer, tel. 0341 411 911.

Procedure

De inzagetermijn start op30 november 2021 en bedraagt 6 weken. Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de Burgemeester enwethouders. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voormeer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, de heer F.J. de Klonia. tel. 411911. Na afloop van de inzagetermijn neemt degemeente een definitief besluit. Bij de publicatie van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website www.harderwijk.nl of telefoonnummer 0341-411911.

Naar boven