Vooraankondiging, ontwerp bestemmingsplan wijziging bedrijfsvoering ‘Herziening Pastoorsmast 3 – 4,’, gemeente Nuenen c.a.

Vooraankondiging

Gelet op het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor Pastoorsmast 3 – 5 te Nuenen.

Ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat de bedrijfsbebouwing wordt vergroot waarbij het bestemmingsvlak ‘Bedrijf’ wordt verkleind en het bestemmingsvlak ‘Bos’ wordt vergroot ten behoeve van een bestaand bedrijf aan Pastoorsmast 3 – 5 te Nuenen.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Herziening Pastoorsmast 3 – 5, Nuenen’ en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 december 2021 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

Het plan is ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of –nummer’. Vul daar de naam van het bestemmingsplan in of zoek op plancode: NL.IMRO.0820.BPHerzPastoor3en5-C001. Ook kunt u op een adres zoeken. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Adres’. Vul daar het adres in.

Indienen zienswijze

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder een gemotiveerde zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. U kunt een brief per post of online (DigiD) naar ons sturen.

E en elektronische brief wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer A. Ras van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 040-2631631).

Ter informatie

Door het indienen van een zienswijze gaat u akkoord met openbaarmaking van uw straat- en huisnummergegevens. Deze gegevens zijn naast de inhoud van uw zienswijze van essentieel belang voor een zorgvuldige belangenafweging. Overige persoons- en adresgegevens, zoals uw naam, worden geanonimiseerd. Uiteraard worden deze gegevens enkel gebruikt voor het doel waarvoor u deze ter beschikking heeft gesteld, ter behandeling van zaak.

Nuenen, 2 december 2021.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven