Belemmeringenwet Privaatrecht

 

De burgemeester van de gemeente Súdwest-Fryslân verklaart dat, ingevolge artikel 4, eerste lid en artikel 2, tweede lid van de Belemmeringenwet Privaatrecht, de gedoogbeschikking van donderdag 11 november 2021, kenmerk RWS-2021/38063 met ingang van dinsdag 7 december 2021 voor een periode van veertien dagen ter inzage ligt op het gemeentehuis van Súdwest-Fryslân, Marktstraat 8 te Sneek.

 

De gedoogbeschikking is op verzoek van Liander N.V. genomen ten behoeve van de aanleg en instandhouding van drie ondergrondse middenspanningsverbindingen (20kV) met verdere toebehoren ten behoeve van Windpark Nij Hiddum-Houw met bijkomende werken in de gemeente Súdwest-Fryslân.

 

In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het Covid-19-virus kan het zijn dat de locatie waar de beschikking ter inzage ligt beperkt toegankelijk is. Rechthebbende(n) en/of vertegenwoordiger(s) van rechthebbende(n) die de beschikking willen inzien kunnen daarvoor een afspraak maken door contact op te nemen met de heer R.S. Boersma van team Vergunningen via telefoonnummer 14-0515.

 

De beschikking kan ook digitaal worden opgevraagd via het e-mailadres CDLoketBP@rws.nl.

Naar boven