Beslissing op bezwaar verleende omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders hebben, naar aanleiding van de uitspraak van de rechtbank d.d. 28 september 2021, een nieuwe beslissing op bezwaar genomen, zijnde een verlening van een omgevingsvergunning voor:

 

Adres

Omschrijving project

Datum verzonden

Voorstraat 47-49 Willemstad Het in gebruik nemen van de achtertuin als 17 november 2021

terras ten behoeve van 14 hotelgasten

Beroep

Belanghebbenden hebben 6 weken de tijd om schriftelijk een beroepsschrift in te dienen. De termijn gaat in op de dag na verzending van de beslissing. Deze datum is achter het betreffende besluit vermeld. Een beroepschrift richt u aan de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA Breda. U kunt ook digitaal het beroepschrift indienen bij genoemde rechtbank via http;//loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

De vergunninghouder kan, ondanks een beroepschrift, na afloop van de beroepstermijn toch de vergunde activiteit uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u, tegelijkertijd met of ná het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda. Voor meer informatie over het indienen van beroep of het vragen van een voorlopige voorziening verwijzen wij u naar onze website ‘www.moerdijk.nl/bezwaar-en-beroep-indienen’.

Naar boven