Wet ruimtelijke ordening – Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Narcislaan ong. in Heesch

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de terinzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Narcislaan ong. in Heesch’, te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN-code NL.IMRO.1721.BPNarcislaan2HSC-ow01.

Inhoud

Met het bestemmingsplan wordt een planologisch kader gecreëerd voor het realiseren van een appartementencomplex bestaande uit 15 appartementen met daarbij behorende parkeer- en groenvoorzieningen op het perceel Narcislaan 2 in Heesch.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 2 december 2021 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Iedereen kan binnen zes weken na publicatiedatum een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Bernheze. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met het team ruimtelijke ordening.

In een schriftelijke reactie moeten staan: de datum, de naam en het adres van degene die reageert, een omschrijving van het onderwerp, de reden waarom u een zienswijze indient.

Heesch, 1 december 2021

 

Naar boven