Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure bouw veldschuur Slattendijksweg (ongenummerd) Nes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project:

  • 1.

    Bouw van een veldschuur aan de Slattendijksweg in Nes. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 24 maart 2021 en betreft de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

Indienen zienswijze Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning (inclusief de bijbehorende stukken) en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen welke de raad op 20 september 2021 heeft afgegeven kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. De ontwerpvergunning en de door de raad afgegeven verklaring van geen bedenkingen staan afzonderlijk open voor het indienen van zienswijzen. De ontwerpbesluiten liggen samen met de bijbehorende stukken ter inzage vanaf donderdag 2 december 2021 tot en met woensdag 12 januari 2022. In die periode kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Wilt u daarbij duidelijk aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft?

U kunt de stukken inzien op www.ameland.nl of tijdens openingstijden in het gemeentehuis in Ballum. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Vergunningen via telefoonnummer (0519) 555 555.

 

 

Naar boven