Ontwerpwijzigingsplan “Uitweg 33, Vinkeveen”

 

Ontwerpwijzigingsplan ‘Uitweg 33, Vinkeveen’

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 4 december 2021 het ontwerpwijzigingsplan ‘Uitweg 33, Vinkeveen (met planidentificatienummer: NL.IMRO.0736.BPW010uitweg33-

ow01) en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter inzage liggen.

Het ontwerpwijzigingsplan is op de volgende manieren te raadplegen:

• Vanwege de Corona-maatregelen ligt er geen papieren versie ter inzage. Als u niet in de gelegenheid bent om het plan digitaal te raadplegen dan kunt u contact opnemen met Sven Hambuckers door te mailen naar ‘omgevingszaken@derondevenen.nl’ of te bellen met 0297 291616.

• De verbeelding van het authentieke ontwerpplan is interactief te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. U komt rechtstreeks bij het wijzigingsplan via het volgende adres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0736.BPW010uitweg33-

ow01.

• De authentieke ontwerp planbestanden kunt u downloaden via de volgende locatie http://ro-online.robeheer.nl/0736/manifest.html. U kunt het plan ook inzien via www.derondevenen.nl of http://0736.ropubliceer.nl.

 

Toelichting

Met het wijzigingsplan ‘Uitweg 33, Vinkeveen’ wijzigt de bestemming van het perceel van Agrarisch naar Recreatie – Verblijfsrecreatie kampeerterrein. Met deze wijziging wordt het juridisch-planologisch mogelijk een kleinschalige seizoensgebonden natuurcamping met maximaal 40 plekken aan de Uitweg 33 te Vinkeveen te realiseren.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging, van 4 december 2021 tot en met 14 januari 2022, kan een ieder op het ontwerpwijzigingsplan een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen. Deze zienswijze kan naar keuze schriftelijk of mondeling kenbaar worden gemaakt. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG in Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met Sven Hambuckers van de afdeling Ruimte. Hij is op maandag tot en met donderdag en vrijdagochtend tijdens kantooruren telefonisch te bereiken via 0297 291616.

Naar boven