Wet milieubeheer kennisgeving

Burgemeester en wethouders van Tholen hebben een reguliere omgevingsvergunning verleend voor de opslag van ADR 8 goederen voor de inrichting, gelegen aan de Marconiweg 3 te Tholen.

 

U kunt de omgevingsvergunning bekijken tot en met 5 januari 2022 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of opvragen tijdens kantooruren bij het Team Ruimte van de gemeente Tholen via telefoonnummer 14 0166 of e-mal gemeente@tholen.nl

 

Wanneer u hier belang bij heeft, kunt u tot en met 5 januari 2022 schriftelijk bezwaar maken tegen deze omgevingsvergunning. Dat kan bij de gemeente Tholen, postbus 51, 4690 AB Tholen. Op het bezwaarschrift moeten uw naam en adres vermeld staan. Ook moet duidelijk zijn tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Daarnaast moeten op het bezwaarschrift de datum en uw handtekening staan.

 

Alleen wanneer u een bezwaarschrift heeft ingediend, kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Met een voorlopige voorziening kan de activiteit niet beginnen voordat over uw bezwaarschrift is besloten. U kunt een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook online een voorlopige voorziening aanvragen via de website: https://www.rechtspraak.nl/. Voor meer informatie kunt de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 15 53. Voor de behandeling van het verzoek moet u griffierecht betalen.

 

Wanneer u de stukken over deze omgevingsvergunning wilt bekijken, kunt u contact opnemen met RUD Zeeland (tel. 0115 – 745 100). Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.

 

De omgevingsvergunning is geregistreerd onder kenmerk: W-AOV210514

 

Tholen, 29 november 2021

Naar boven