Ingetrokken omgevingsvergunning Tuinstraat 18 te Asten

De volgende omgevingsvergunning is ingetrokken op genoemde datum:

 

Tuinstraat 18 te Asten

het intrekken van de omgevingsvergunning onderdeel milieu 18-11-2021

 

Het verzoek, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 25-11-2021 gedurende 6 weken in het gemeentehuis bij het KCC ter inzage. Wilt u de stukken inzien? Neem dan contact op met het KCC voor het maken van een afspraak.

 

Tegen het besluit om omgevingsvergunning in te trekken kan, met ingang van de dag na de terinzagelegging van het besluit, gedurende 6 weken een beroepschrift worden ingediend bij Rechtbank Oost-Brabant te ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpbesluit hebben ingediend of door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij hiertoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest.

 

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te ‘s-Hertogenbosch treedt het besluit niet inwerking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

 

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_INT-2021-6621 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer M. Lünnemann van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant via telefoonnummer (088) 3690685.

 

 

Naar boven