Ontwerp-wijzigingsplan Bredeweg 35

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, onderdeel a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van woensdag 24 november 2021 voor een termijn van zes weken voor eenieder het ontwerp-wijzigingsplan Bredeweg 35 in Hulshorst in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis ter inzage ligt. Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.WI01031-ow01).

 

Het wijzigingsplan betreft het slopen van de bestaande agrarische bebouwing op het perceel Bredeweg 35 in Hulshorst en het terugbouwen van één vrijstaande woning. Hiervoor is het ontwerp-wijzigingsplan opgesteld waarmee de bestemming aangepast wordt aan de gewenste situatie.

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wil maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met Team Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via (0341) 25 99 11.

 

Naar boven