Gemeente Sittard-Geleen - Ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en melding Activiteitenbesluit milieubeheer; zaaknummer 2020-202504, Holtum-Noordweg 9, 6121 RE Born (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

 

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat een aanvraag om een omgevingsvergunning is ontvangen en dat het volgende ontwerpbesluit is genomen:

 

ontwerp omgevingsvergunning milieu (revisievergunning)

Voor: het veranderen of veranderen van de werking en het na die verandering in werking hebben (revisievergunning) van een inrichting voor het op- en overslaan, het stuffen en strippen, het begassen en ventileren en het testen en repareren van (koel)containers met (gevaarlijke) stoffen en koopmansproducten

Locatie: Holtum-Noordweg 9, 6121 RE Born

Datum ontwerpbesluit: 18 december 2020

Zaaknummer: 2020-202504

 

De aanvraag om een omgevingsvergunning wordt tevens beschouwd als een melding ingevolge het Activiteitenbesluit milieubeer voor het veranderen of veranderen van de werking van de inrichting.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en alle overige relevante stukken liggen van 7 januari 2021 tot en met 17 februari 2021 ter inzage in het gemeentehuis Geleen, balie Vergunningen, Markt 1, 6161 GE Geleen. De stukken kunnen worden ingezien van maandag tot en met vrijdag tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Voor het inzien van de stukken moet een afspraak worden gemaakt met de balie Vergunningen. De balie Vergunningen is bereikbaar onder telefoonnummer 14 046.

 

Advies en zienswijze over het ontwerpbesluit

Van 7 januari 2021 tot en met 17 februari 2021 FILLIN "datum" \d ""kan door de aangewezen adviseurs een advies over het ontwerpbesluit worden uitgebracht en door eenieder een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren worden gebracht. Het indienen van een advies of zienswijze per post moet gebeuren door toezending aan burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard. Ook is het mogelijk een brief met een zienswijze persoonlijk af te geven bij de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen. Met een elektronische handtekening (DigiD) kan een zienswijze digitaal worden ingediend via www.sittard-geleen.nl. Voor het mondeling indienen van een zienswijze moet een afspraak worden gemaakt via de balie Vergunningen.

 

Informatie

RUD Zuid-Limburg, telefoon: + 31 43 389 7330

Naar boven