Vastgesteld bestemmingsplan “Vriezenveen Lintbebouwing en Centrumgebied PH Westeinde 44”

 

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat de gemeenteraad op - datum – het volgende bestemmingsplan heeft vastgesteld, te weten:

Vriezenveen Lintbebouwing en Centrumgebied PH Westeinde 44

De planherziening heeft ten doel om de bouw- en gebruiksmogelijkheden die reeds vergund zijn op dit perceel, vast te leggen. Voorliggend bestemmingsplan maakt geen nieuwe ontwikkeling mogelijk, maar legt slechts de reeds vergunde situatie vast. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1700.BPVZPH202103-vas1.

 

Ten opzichte van het ontwerpplan zijn bij de vaststelling van het plan enkele wijzigingen aangebracht. In de bij het raadsbesluit behorende “zienswijzennota bestemmingsplan Vriezenveen Lintbebouwing en Centrumgebied PH Westeinde 44 " zijn de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan opgenomen.

 

Ter inzage legging

Het plan ligt ter inzage vanaf donderdag 18 november 2021.

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl/digitaalinzien.

TIJDELIJKE MAATREGEL TER VOORKOMING VAN VERSPREIDING COVID-19.

Eventuele stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer van het gemeentehuis zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen.

Het is op dit moment niet mogelijk om de stukken op het gemeentehuis in te zien.

Beroepsmogelijkheden

Van vrijdag 19 november 2021 tot en met donderdag 30 december 2021 kunnen belanghebbenden tegen het bestemmingsplan beroep instellen. Verder kunnen ook niet-belanghebbenden die bij het ontwerpbestemmingsplan hun zienswijzen kenbaar hebben gemaakt tegen het bestemmingsplan beroep instellen.

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven