Gemeente Cuijk – Uitgebreide procedure omgevingsvergunning en verklaringen van geen bedenkingen voor het realiseren van een zonnepark – Hapsebaan 33 te Vianen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij een tijdelijke omgevingsvergunning hebben verleend voor het voor een periode van 25 jaar, realiseren van een zonnepark (zaaknr.: Z/20/269382).

Locatie: Hapsebaan 33 te Vianen NB

(postcodegebied 5434)

Inzage

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken en de verklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de raad op 4 oktober 2021) liggen met ingang van dinsdag 16 november tot en met maandag 27 december 2021 (gedurende zes weken) voor iedereen ter inzage. Wanneer u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, verzoeken u hiervoor een afspraak te maken bij de publieksbalie, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. De omgevingsvergunning is - voor zover met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) verleend – digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.PBViHapsebaan33-VA01. In het gemeentehuis kunt u de omgevingsvergunning zowel digitaal als op papier bekijken. De digitale vorm is hierbij juridisch bindend.

Beroep

Een belanghebbende en verder een ieder die een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren heeft ingebracht, kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd beroep aantekenen bij de Rechtbank Oost-Brabant. Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Oost-Brabant, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Degenen die beroep instellen kunnen de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te `s-Hertogenbosch tevens verzoeken om het besluit te schorsen. Indien binnen de beroepstermijn naast het instellen van beroep een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Aan het vragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het postadres van de Rechtbank Oost-Brabant is: Postbus 90125, 5200 MA `s-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Hierover kunt u meer informatie lezen op de genoemde site, en op www.digid.nl.

Cuijk, 16 november 2021

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven